Skip to content

Quí som

Hola, Sóc Alex Juarez, el teu expert en so professional.

I vull donar-vos la benvinguda a 60×90 Graus, el meu projecte de comercialització i assessorament de sistemes audiovisuals i tecnologies relacionades amb el so.

Per als que no em conegueu, dir-vos que sempre des de la humilitat, em considero un experimentat professional amb més de 25 anys de trajectòria al sector.

En aquesta nova etapa com a fundador i CEO de 60×90º, estic abocant la meva àmplia experiència en el disseny i implementació de solucions innovadores i d’alta qualitat, ja que sempre he comptat amb l’oportunitat de poder treballar en diversos projectes a nivell nacional i internacional han aportat multitud de reptes.

La meva passió per la tecnologia i el so m’han portat a mantenir-me actualitzat constantment, cosa que es tradueix en la capacitat per oferir solucions eficients i a l’avantguarda de les darreres tendències.

Alexjuarez

Amb l’experiència adquirida en grans empreses i marques reconegudes al mercat, em trobo en aquests moments, molt il·lusionat de formar un equip de professionals altament capacitats per brindar solucions integrals i personalitzades per a qualsevol tipus de projecte. Sempre amb la mateixa filosofia de treball que m’ha caracteritzat des dels meus començaments: la col·laboració propera amb els meus clients, per tal de comprendre a fons les seves necessitats i oferir solucions que s’ajustin als seus objectius i pressupost.

A 60×90º, ens enorgulleix oferir un servei d’alta qualitat, recolzat per l’experiència i el compromís del nostre equip de professionals. Estem enfocats a mantenir-nos a l’avantguarda del mercat, amb l’objectiu de oferir solucions innovadores i eficients per a qualsevol tipus de projecte.

Gràcies per interessar-te en el nostre projecte. Estarem encantats d’atendre qualsevol necessitat, dubte o comentari que ens vulguis fer arribar. Ens veiem i ens sentim aviat!

firma

© 60×90º  | Copyright 2023 | Web dissenyada i desenvolupada per  Solatec Informàtica

logo-pie-1024x242-800x189

Intercomunicadores profesionales Intercomunicadores para broadcast Intercomunicadores para grandes eventos

Skip to content